Område kart


For priser og info se under prisliste. 

Rød merking er bobil, blå er campingvogn og gul telt.  Det er mulig å ligge med bobil på camping sletten om bil ikke er diger og været er fint. Regner det, synker tunge biler ned i terreng og vi vil ikke klare å få dere opp igjen. Blå merking plass 21, 22, 23 og 24 kan det KUN stå vogn på. En kan også velge å stå vogn på Bobil sletten, men må være klar over asfalt underlag, samt at bil må parkeres på felles parkering om en velger å ha oppe fortelt eller markise. 

På bobil sjøen kan en ikke ha opp fortelt, kun markise som må tas inn hver kveld før en legger seg. Det samme gjelder svingen. 

Max tillatt telt størrelse er 2,5x6 meter. Verd å merke seg er at telt sletten er litt ujevn. Bil er tillatt i brann sonen på 4 meter. Kjøkken finnes i toalettbygg 2. En kan ikke reservere campingvogn plass til telt. 

All elektriske fremkomstmidler uten skilt er forbudt på vår camping, det samme gjelder engangs griller og bålpanner av alle slag. 

Innsjekk bobil, vogn og telt etter 14.00 og utsjekk før 14.00                Innsjekk hytter etter 15.00 og utsjekk før 12.00.

Vennligst respekter våre innsjekk og utsjekkstider og husk å gi beskjed i resepsjon ved avreise :-) Det er ikke mulig med sen utsjekk eller tidlig innsjekk gjennom skoleferien. 

Kafe, Resepsjon og Kiosk er bare betjent med åpningstider gjennom skoleferien. (sommer)

En vogn/bil som skal stå på sletten caravan kan ikke være lengre enn 10 meter. 

En bil/vogn som skal stå på bobil sletten kan ikke være lengre enn 9 meter. 

En bil/vogn som skal stå på utsikten kan ikke være lengre enn 9 meter. Vi gjør oppmerksom på at lange vogner vil ta nedi på vei opp til utsikten.  

En bil som skal stå i svingen kan ikke være lenger enn 6 meter. 

En bil som skal stå ved sjøen kan ikke være lenger enn 10 meter.