Inngang uten overnatting


Alle er velkomne til å bruke feriesenteret i høysesong. Inngangsbillett koster 50 kr pr/pers i resepsjonen og får utdelt et papirbånd som gjelder for dagen. Da kan en benytte feriesenteret på lik linje med våre døgn campere. En kan leke ved våre lekeplasser, benytte sanitæranlegg, bade i utendørsbassenget, ved sjø eller hoppe på trampolinene. I høysesong har vi også åpen minigolfbane ( mot betaling) tennis bane ( mot betaling) kiosk og kafe ( egne åpningstider) og hoppeslott om været er skikkelig bra ( egne åpningstider) 

Benytter du Grindafjord feriesenter mye i høysesong er det også mulig å kjøpe sesongpass som gjelder for en husstand. Det koster 1200 kroner og fås i resepsjonen. Det blir utlevert egne armbånd for denne type inngang. 

Enkelte ganger i løpet av et år holder vi arrangementer. Vi ønsker selvfølgelig  dere i nærmiljøet og andre velkommen til disse arrangementene. Det kan være lurt å titte innom vår Facebook side for å få med seg disse arrangementene og retningslinjene rundt dem.